#TELLYOURSTORY

Storytelling video

 

Storytellingvideo

Storytelling is een belangrijk gereedschap voor content marketing: verhalen vertellen waar je doelgroep op zit te wachten.

Organisaties hebben vaak de neiging om te communiceren over feiten en cijfers, maar dat spreekt het merendeel van de doelgroep niet aan. Waarom niet? Mensen vertellen elkaar geen omzet- en winstcijfers, productbeschrijvingen of groeicijfers. Ze vertellen elkaar verhalen. Ze vertellen elkaar over ervaringen, herinneringen en inzichten die ze kregen. Wij vertellen de verhalen achter organisaties.

Ook platte commerciële boodschappen zijn steeds minder effectief. Mensen verwachten steeds meer echt relevante verhalen. Content moet geloofwaardig zijn, een goed verhaal vertelt waarom je doet wat je doet en vertaalt dat naar wat het voor een ander kan betekenen. Wij kunnen jou organisatie helpen om je verhaal te vinden en door middel van storytelling te helpen vertellen. 

Brandstory

Iedere organisatie heeft een uniek verhaal. Een verhaal rondom een product, een dienst of de organisatie zelf. Verhalen zijn, naast de eigen ervaring van de consument, datgene wat bijdraagt aan de reputatie van een organisatie. Maar hoe vertel je jouw verhaal? Dat is waar wij in beeld komen, wij produceren geloofwaardige video’s die het échte verhaal en de ware aard van organisaties naar voren brengen! Video is dé manier om jouw doelgroep te bereiken en om jouw verhaal in minuten of zelfs seconden over te brengen.

Brand identity

Storytelling biedt een kans om je imago dichterbij je identiteit te brengen, omdat je met storytelling het verhaal van jouw product, dienst, merk of organisatie daadwerkelijk tot leven brengt.

Video een heel geschikt medium om ervaringen, sferen en gevoelens mee over te brengen. In die zin kun je zeggen dat de elementen van storytelling de succesfactoren zijn voor aansprekende video’s. Storytelling en aansprekende video’s zijn nauw met elkaar verbonden.

Iedereen kan een verhaal vertellen. Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Iedereen houdt van verhalen (vertellen). We hebben allemaal iets uit te leggen over wie we zijn, wat we doen en waar we in geloven. 

Neem contact met ons op. 

Ben je geïnspireerd geraakt of enthousiast geworden en wil je zelf je brandstory vertellen in een storytelling video, neem contact met ons op wij zijn benieuwd naar jou verhaal!

Bekijk het zelf!

Laat je inspireren en overtuigen van onze kwaliteit en kijk naar een aantal verhalen door ons verteld.

  • Heijmans | Energiefilm 2019

Contact

….. camera's, locatie, licht. Samen als ervaren team telkens weer de juiste combinatie weten te vinden om daarmee het mooiste beeld te creëren wat een verhaal vertelt, die uitdaging blijft leuk!