#TELLYOURSTORY
Everybody has a story to tell - We have the tool that brings your story to life!

Freelance cameraman

 

Freelance cameraman

Camvision is bijna 15 jaar geleden ontstaan vanuit het leveren van freelance camerawerk, technische faciliteiten en creatieve ondersteuning voor broadcast televisie en corporate videoproducties. Vanuit Camvision ben ik, Jonathan van de Kraats nog steeds beschikbaar als freelance cameraman. 

Filmcrew nodig?

Ben jij opzoek naar een ervaren cameraploeg of zelfs twee voor een televisieprogramma of documentaire? Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ENG camerawerk. Of ben je opzoek naar een filmcrew voor een commercial, bedrijfsfilm of aftermovie, wij doen ook dit graag voor jou!  

Ervaring

Al die jaren is er veel ervaring opgedaan op een breed vlak. ENG en muliticam camerawerk in binnen- en buitenland voor diverse regionale en landelijke televisiestations. Snel, effectief maar vooral creatief onder alle omstandigheden en echt allrounder op het gebied van licht, en grip!

Ook op het gebied van commercials en corporate video is de laatste 10 jaar veel ervaring opgedaan, van bekende internationale bedrijven en merken, tot de minder bekende organisaties. Een commercial zowel voor online als vlak voor het acht uur journaal! 

Film

Inmiddels doen wij meer dan dat alleen. Wij willen video gebruiken om connectie te zoeken met de doelgroep van de opdrachtgever op een betekenisvolle, eigen manier die mensen onthouden en verbindt. Voor elke productie bewust kiezen voor de juiste techniek en de juiste toepassing om daarmee het effect van het beeld bij de kijker te vergroten.

Dagelijks zijn we bezig met het maken van het juiste beeld voor op televisie, een documentaire of TV commercial, maar juist nu ook voor online! Storytelling, brandingvideo’s, corporatevideo’s of aftermovie’s. Uniek en eigentijds, doen wat een ander net niet zou doen. Met die instelling zijn wij altijd op zoek naar het juiste beeld, dat is onze mentaliteit!

Showreel

Laat je inspireren en overtuigen van onze freelance kwaliteit. Kijk naar een aantal televisieprogramma's en docu's van de afgelopen jaren.

  • Commercial | VisitVeluwe Herfst 2018

  • Documentaire | Door het IJzer gespaard Leader

  • Trailer TV programma | Scandinavian Road Trip

  • Commercial | ICI PARIS XL Magical Gifts

Contact

….. camera's, locatie, licht. Samen als ervaren team telkens weer de juiste combinatie weten te vinden om daarmee het mooiste beeld te creëren wat een verhaal vertelt, die uitdaging blijft leuk!