#TELLYOURSTORY

Drone opnames

 

Gebruik maken van een 4k drone?

Als een vogel bij zonsopkomst over de rietpluimen heen scheren, of op dezelfde hoogte meevaren als een luchtballon, zie je het als voor je? Vaak wordt er bij een van onze producties gebruik gemaakt van een drone, de drone beelden hiermee gemaakt kunnen worden zijn altijd indrukwekkend en leveren een geheel nieuw perspectief op. Een vogelperspectief kan bij de kijkers van jou productie een hele verassende kijk van je project opleveren.

 

ROC-Light ontheffing en gecertificeerde piloten

Het vliegen met een drone is voor ons geen hobby, wij kennen de risico's en regels en pakken dit daarom ook uiterst professioneel aan. En dat doen we niet sinds kort. Wij waren er al van begin af aan bij! Als een van de eerste drone bedrijven in Nederland waren wij in bezit van een ROC-Light vergunning, een ontheffing van ministerie ILenT en een PH-nummer voor onze geregistreerde drone om zo commerciële vluchten te mogen uitvoeren. Hiermee kunnen wij, als gecertificeerd operator binnen de geldende regels en buiten de No-Fly zones uiteraard, legale dronevluchten maken voor de producties van onze opdrachtgevers. Al onze apparatuur, piloten en vluchten zijn hiermee ook volledig verzekerd, veilig gevoel!

Wij filmen niet met de eerste de beste drone, de Inspire 1 pro dual remote drone met daarbij de X5S 4K camera is niet aleen ons paradepaardje maar ook de beste momenteel! Niet alleen de beste drone is essentieel voor een mooie aerial shoot ook de besturing komt nauw. Onze gecertificeerde operators hebben veel ervaring, opleidingen en trainingen gehad. Ook onze ervaring vanuit het verleden opgedaan met aerialopnames vanuit een helikopter komt erg goed van toepassing bij deze manier van luchtopnames maken. Is het filmen met een drone niet haalbaar of toereikend dan regelen wij alsnog graag de helikopter met Cineflexhead of handheld modus! 

Ervaring.

In ons logboek staan inmiddels al honderden vlieguren, en we zijn trots op onze brede portfolio. We hebben dronebeelden gemaakt voor landelijk en regionale televisieomroepen, voor bedrijfsfilms, corporate video's, aftermovie's maar zelfs ook voor televisiecommercials. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland onder verschillende omstandigheden.  4K/ 1080HD/ 50FPS/ 25FPS/ luchtfoto/ Dlog/ RAW alle opties zijn mogelijk!

Neem contact met ons op.

Ben je geïnspireerd geraakt of enthousiast geworden en wil je zelf een dronevideo laten maken, neem contact met ons op wij gaan er vliegensvlug mee aan de slag!

Bekijk het zelf!

Laat je inspireren en overtuigen van onze kwaliteit. Kijk naar een aantal hoogtepunten van onze productie van het afgelopen jaar samengevat in onderandere deze showreel.

  • Aerial | Showreel 2016

Contact

….. camera's, locatie, licht. Samen als ervaren team telkens weer de juiste combinatie weten te vinden om daarmee het mooiste beeld te creëren wat een verhaal vertelt, die uitdaging blijft leuk!