#TELLYOURSTORY

Bedrijfsfilm

 

Jouw bedrijf profileren?

Wil jij doormiddel van film je bedrijf of organisatie profileren?  Wij bedenken en creëren films van professionele kwaliteit. Wij hebben de ervaring, kennis en expertise om precies de juiste sfeer die in jouw bedrijf of organisatie aanwezig is uit te laten stralen in een film. Van idee tot online!

Storytelling.

Het is niet alleen de omvang of de werkzaamheden die een bedrijf of organisatie kenmerkt, de historie, de medewerkers of net dat ene bijzondere verhaal maakt jou organisatie uniek. En dat is waar volgens ons video de perfecte tool voor is. Doormiddel van storytelling kunnen wij jou authentieke verhaal vertellen!

Wij focussen ons niet alleen op het glimmende wagenpark, de nieuwe receptie of de mooiste projecten, wij gaan opzoek naar de essentie van jou bedrijf of organisatie. Een goed verhaal vertelt waarom je doet wat je doet en vertaalt dat naar wat het voor een ander kan betekenen. Wij zorgen ervoor dat je op een persoonlijke manier je publiek aanspreekt, met een verhaal dat goed in elkaar steekt, een film die bij jou bedrijf of organisatie past. 

Onze aanpak.

Er is geen standaard bedrijfsfilm, elke organisatie is uniek en daarmee elke film en aanpak ook! Wij bepalen eerst het doel van de film, ontdekken de sfeer in jou bedrijf of gaan opzoek naar jou verhaal. Vervolgens maken we een efficiënt plan waarbij we alle opnames produceren.

Verassingen daar houden we niet van, een goed doordacht plan en vooraf de juiste keuzes maken zorgt voor snel en efficiënt werken geen van jou kostbare tijd gaat verloren. We kiezen de juiste technieken die nodig zijn om de juiste sfeer te creëren en te registeren. High speed, slowmotion, timelapse, droneopnames, actioncams, greenscreen, autoque of een gimbal alle toepassingen kunnen worden ingezet. De laatste stap is de editing hierin komt alles samen.

Onze opdrachtgevers.

Wij werken graag rechtstreeks voor jou bedrijf of organisatie, van conceptontwikkeling tot eindproduct. Maar werken ook graag samen met bureau's en sluiten aan bij jou team! 

Neem contact met ons op. 

Ben je geïnspireerd geraakt of enthousiast geworden en wil je zelf een bedrijfsfilm laten maken, neem contact met ons op wij zijn benieuwd naar jou bedrijf!

 Bekijk het zelf!

Laat je inspireren en overtuigen van onze kwaliteit en kijk naar een aantal van onze producties van het afgelopen jaar.

  • Commercial | Europarcs de wije werelt

Contact

….. camera's, locatie, licht. Samen als ervaren team telkens weer de juiste combinatie weten te vinden om daarmee het mooiste beeld te creëren wat een verhaal vertelt, die uitdaging blijft leuk!